Konsultointi, yhteistyö ja projektit

Kaipaatko ulkopuolista näkemystä? Etsitkö yhteistyökumppania? Entä projektinvetäjää?

Konsulttina tai advisorina kuuntelen ja sparraan start-upia, kokeneempaa liikkeenjohtoa tai yrittäjää, johtajaa, rehtoria tai asiantuntijaa. Tuon tarjolle kehittämisen työkaluja ja ideoita. Olen kokenut hallitustyöskentelijä ja tuon yhteiseen pöytään laaja-alaisen kokemukseni myös vaikuttajatyöstä.

Kaivatessasi yhteistyökumppania omaan projektiisi, vahvistusta tiimiisi tai laajempaan prosessiin tarjoan oman osuuteni yhteiseen tekemiseen. Toimin luontevasti yhteistyökumppanin tai tiimin jäsenen roolissa.

Projektivastuut ovat minulle tuttuja. Kun haluat ulkoistaa kehittämisprojektisi tai valmennuskokonaisuuden, otan haasteen vastaan kokonaisvaltaisesti. Rakennan projektin alusta loppuun, määrittelystä suunnitteluun ja toteutukseen sekä arviointiin.

Kysy lisää!


  • Johdon johtamisvalmennukset
  • Yritysten ja organisaatioiden kehittämisprosessit
  • Yrittäjyyskoulutus ja -kasvatus

Katso referenssejäni

 

 

2 thoughts on “Konsultointi, yhteistyö ja projektit

  1. Aenean maximus, urna gravida dapibus accumsan, ante mauris semper ante, et lacinia erat ipsum fringilla risus. Donec non scelerisque lectus. Suspendisse non consequat risus.

  2. Pellentesque mollis nulla quam, at ornare augue volutpat eu. Etiam elementum, leo quis mollis sagittis, ex erat sollicitudin libero, id iaculis tellus lacus bibendum tellus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *