CV

Tapu Holttinen LinkedIn

Tiivistelmä

Olen valmentaja, kehittämisasiantuntija ja konsultti Jyväskylästä, 20 vuoden yrittäjäkokemuksella.

Erityinen osaamis- ja kokemusalueeni tulee julkisen ja koulutussektorin johdon ja opettajien valmentamisesta sekä toisaalta pienyritysten sekä yrittäjien koulutuksesta, mentoroinnista ja valmennuksesta.

Ymmärrän orientaationi kautta oppimista, oganisaatioita, liiketoimintaa ja johtamista erityisellä yhdistävällä tavalla. Kutsun konseptiani nimellä JOY, jossa jatkuva johtamisen kehittäminen, oppiminen edistäminen organisaatiossa sekä yrittäjämäinen ajattelu ja toiminta yhdistyvät tavoitteellisesti kohti kasvua tai elinvoimaa.

Yrittäjyyskasvatuksen, työelämälähtöisen pedagogiikan ja opetussuunnitelmien sekä strategioiden toimien osalta minut tunnetaan konsulttina ehkä parhaiten, sillä se on laajalti myös julkista ja yhteiskunnallista.

Laaja määrä yritysreferenssejäni ulottuuu alkavista yksittäisistä pienyrityksistä yritysverkostoihin ja suurempiin teollisuusyrityksiin. Toimin asiantuntijana siis liiketoiminnan ja yrittäjyyspolun alkupäässä sekä myöhemmissä yritysten kehitys- ja muutosvaiheissa.

Kehitän, koulutan, luennoin, fasilitoin, johdan projekteja, kartoitan ja teen selvityksiä ja suunnittelen mainituilla alueilla.

Osakeyhtiöni nimi on Villinikkarit Oy.

Koulutukseltani olen kauppatieteiden maisteri Jyväskylän yliopistosta sekä tiimivalmentaja ja tradenomi Tiimiakatemiasta. Lisäksi minulla on pitkä järjestökokemus eri tehtävissä Suomen Yrittäjien valtakunnallisessa ja aluejärjestön toiminnassa. Olen toiminut myös vapaaehtoistyössä, mm. Nepalissa peruskoulun opettajana.

Persoonani ja tapani toimia on energinen, käytännönläheinen ja jämäkkä. Osaan myös kuunnella ja ajatella kokonaisvaltaisesti. Harrastan liikuntaa ja matkustamista, lukemista ja kirjoittamistakin.

Kysy tarkempaa CV:tä, jos tarvitset.

Tässä olen nyt

Voit lukea ajatuksistani ja palveluistani  johtajuus-, oppimis- ja yrittäjyyskulttuureista  näillä sivuilla. Anna palautetta, ota yhteyttä. Kerro millaista kumppania tai ratkaisua etsit organisaatiosi kehittämiseen. Voin tarjota sinulle mielenkiintoisen ja tuloksekkaan vaihtoehdon.

Tapu Holttinen
Yhteystiedot

Instagram @tapuholttinen
Twitter @tapuholttinen
Linkedin Tapuholttinen