Onnellinen Sade – Happy Rain

Happy Rain | Onnellinen sade on yritystoimintani ilmeen ja viestin uudistus. Halusin kirkastaa itselleni ja asiakkailleni sen, mihin juuri nyt laitan aikaa ja tarmoani sekä osaamistani yrittäjänä ja asiantuntijana. Voit lukea uusilta sivuiltani ja jatkuvasti uudistuvista some-medioistani ajatuksiani.

Keskityn juuri nyt siihen minkä koen tärkeäksi ja antoisaksi yhteiskunnassa ja mihin oma osaamiseni parhaiten tuo lisäarvoa. Haluan panostaa elinvoimaisten alueiden, kukoistavien organisaatioiden, yrittäjähenkisten yhteisöjen ja kasvun asenteen lisäämiseen yhteiskunnassa.

Kutsun lähestymistapaani nyt myös kirjanyhdistelmällä JOY. käytän sitä kuvatessani mallia, jolla lähestyn kehittämistä. J on johtaminen, O oppiminen ja Y on yrittäjyys. Yhdistän lähestymistavassani nämä käsitteet kun kohtaan organisaatioita, yrityksiä ja johtajia tai työyhteisöjä.

Samalla opin, uudistun ja haastan itseäni – joka päivä.

Puhun vuorovaikutuksesta ja oppimisesta, ne ovat jatkuva työmaa itse kullekin. Toivon että lähestymistapani saa sinut ottamaan yhteyttä ja voimme jatkaa kehittämistä yhdessä 🙂

 

Tapu Holttinen
Happy Rain Woman
Yrittäjä | Entrepreneur
Kouluttaja | Trainer
Valmentaja | Coach
p. +358 50 5411 753
tapu@tapuholttinen.fi
www.tapuholttinen.fi
Jyväskylä, FINLAND

Paljon matkustelevana löydät minut jostakin päin maailmaa milloin kaupungin sykkeestä ja usein luonnon helmasta sekä myös somesta. Joskus kotikaupungistakin.

Seuraa ajankohtaisia päivityksiäni
Instagram @tapuholttinen
Twitter @tapuholttinen
Linkedin Tapuholttinen