Onnellinen sade virkistää

Hupsista. Talvi oli, kevät meni. Tuli ihanan helteinen toukokuu. Tänään on lupa virittäytyä lomamoodiin. Ennen sitä haluan kertoa lyhyesti minulle isoista uudistuksista. Bisnekseeni liittyen siis. 

  1. Tapu Holttinen on se juttu

Olen päättänyt jatkossa keskittyä kehittämään omaa henkilöbrändiä. Tämä näkyy mm. siinä, että nettiosoitteeni tottelee jatkossa osoitetta tapuholttinen.fi. Samalla sähköpostini muuttuu muotoon tapu@tapuholttinen.fi. Villinikkarit Oy on toki edelleen juridisesti yritykseni, mutta se näkyy ulospäin yhä harvemmin. 

Henkilöbrändin rakentamisessa minua on suuresti auttanut Tuuli Kirsikka. Olen kiitollinen viestinnän saralla tehdystä yhteistyöstä. Tuuli Kirsikalla on oivallinen tapa nähdä minut tutusti, mutta myös toisin. Olen myös tykännyt Tuuli Kirsikan idearikkaasta ja rohkeasta otteesta. 

2. Happy Rain on toimintafilosofiani

Happy Rain. Onnellinen sade. Näihin sanoihin kiteytyy toimintafilosofiani, joita voisi avata seuraavasti. 

– Onnellinen sade uskoo siihen, että jokaisessa yksilössä on valtava potentiaali. Olla paras versio itsestään. Viitsimistä ja kasvua se vaatii, haluakin. Mutta se on mahdollista kaikille.

– Onnellinen sade lähtee ajatuksesta, että kaikessa voi nähdä kauneutta tai rujoutta. Sinä päätät, mitä näet. Onnellinen sade haastaa pysähtymään ja näkemään toisin. 

– Onnellinen sade läpäisee kaiken ja kaikki. Yksikin pisara on vahva vaikuttaja, mutta yhdessä syntyy voima ja viisaus. Puheet ja teot muuttavat maailmaa ja meitä. 

3. JOY on kehittämiskonseptini

Tämä on se, minkä kehittämisen, konsultoinnin ja valmentamisen parissa toimin. Ja minkä tekemisestä ja uudistamisesta nautin. Johtaminen. Oppiminen. Yrittäjyys. Aivan samat jutut kuin yrittäjyyteni alkutaipaleella. Nyt onkin tunne, että olen eräällä lailla palannut kotiin. 

Johtaminen mahdollistaa, oppiminen rakentaa ja yrittäjyys tuo toiminnallista vastuuta. Kokemukseni mukaan näiden elementtien kehittäminen rinnakkain, riippumatta organisaation koosta tai toimialasta, luo kasvun ja elinvoiman alustan. Työssäni haluan yhä panostaa elinvoimaisten alueiden, kukoistavien organisaatioiden, yrittäjähenkisten yhteisöjen, paremman johtajuuden ja kasvun asenteen lisäämiseen yhteiskunnassa.

Tässä siis olen. 

Keskeneräisenä, mutta innokkaana jakamaan arkea kanssasi. Olen onnellinen, kun voin vaikuttaa ja kehittää yhdessä ihmisten kanssa. Joskus hullutellakin. Kutsun sinua mukaan, tehdään sateesta onnellinen.

Tapu Holttinen
Happy Rain Woman
Yrittäjä | Entrepreneur
Kouluttaja | Trainer
Valmentaja | Coach
p. +358 50 5411 753
tapu@tapuholttinen.fi
www.tapuholttinen.fi
Jyväskylä, FINLAND

Paljon matkustelevana löydät minut jostakin päin maailmaa milloin kaupungin sykkeestä ja usein luonnon helmasta sekä myös somesta. Joskus kotikaupungistakin. Lomalla seikkailen 29.6.-5.8.2018.

Seuraa ajankohtaisia päivityksiäni
Instagram @tapuholttinen
Twitter @tapuholttinen
Linkedin Tapuholttinen