Asiaa ja oivaltavaa

”Olit Tapu erittäin hyvä ja ammattitaitoinen vetäjä. Pelkkiä ruusuja! Osaat hienosti vetää keskusteluja, pysyt aina asiassa ja osaat esittää oivaltavia kysymyksiä, jotka johdattelevat pohdintaan siitä, kuinka voisin itse tehdä esim. asioita eri tavalla.”
Asiaa ja oivaltavaa

Värikäs valmentaja

Valmennuksen toteutustapa oli innostava, energinen ja osallistumiseen kannustava. Tapu Holttinen on oikealla alalla. Aktiivinen, positiivinen ja ammattitaitoinen henkilö. Valmennukset on ollut värikkäitä, olemme keskustelleet paljon, olemme heränneet miettimään asioita yhdessä. Valmennukset ovat olleet arjessa kiinni, eivät liian korkealentoisia.”
Värikäs valmentaja

Käytäntöön vieminen!

Käytännön esimerkit ovat yksi valmennuksen suuri rikkaus. Ne ovat usein paitsi hauskoja, mutta myös niin asiaa kuvaavia. Ne myös avaavat ilmiötä ja jäävät mieleen, niillä viimeistään saa ankkuroitua uuden teorian ja asian omiin kokemuksiin ja aikaisempaan tietoon.”
Käytäntöön vieminen!

Kuunteleva innostaminen

Valmentaja oli hyvä ja ammattitaitoinen, ei puisevaa ja väsyttävää aihetta. Paneuduit täysillä vaikeuksiimme, esitit asiat selkeästi. Osallistuva, kuuntelit hyvin meidän puhetta ja asiat liittyivät hyvin niihin. Innostava persoona, kiitos!”
Kuunteleva innostaminen

Vaihtelevaa ja joustavaa

Valmentaja Tapu osasi ottaa hiljaisemmatkin koulutettavat eri asioihin mukaan. Tuntui, että pääsi helpolla ryhmään mukaan. Koulutusmetodit vaihtelivat sopivasti ja joustavasti yhtenäisesesti eteenpäin. Valmentaja energinen, tarttui.”
Vaihtelevaa ja joustavaa

Merkityksellistä ja syventävää

”Valmennuksessa merkityksellistä oli koko johtamiskeskustelun avaaminen, tällaiseen ei oikein ole aikaa muuten. Saimme kirkastettua johtoryhmän merkitystä, kehittyä toimintaa eteenpäin.  Keskinäinen luottamus syveni valmennuksen aikana.”
Merkityksellistä ja syventävää